dimarts, 27 de juny del 2017

L'anècdota de Pinyacom

Al primer semestre de la carrera a la UOC, he cursat dues assignatures: fonaments del disseny gràfic i recursos i comunitats digitals. Sobre aquesta segona assignatura, abreujada per alumnes i professors com a RECOM, de seguida es va formar un grup de Whatsapp.

Vet aquí que el primer tema que va causar furor dins del grup va ser si ens agradava la pinya amb pizza o si, ben al contrari, no la suportàvem. Es va arribar a fer tanta conya que el nom del grup el vàrem canviar a Pinyacom, i les al·lusions a aquesta fruita tropical van durar durant tot el semestre.

Aquesta és l'insígnia que vaig crear per identificar-me com a membre de Pinyacom a la prova de síntesi final que es va fer de forma presencial, no de RECOM (que no n'hi va haver) sinó de l'assignatura de Fonaments. Ningú em va reconèixer, llàstima.

Per cert, la pizza, amb pinya si us plau.


2 comentaris:

  1. Hola Anna!
    Som companys a l'assignatura de disseny gràfic, ja et vaig comentar a les presentacions de l'aula de producció gràfica que m'agradava molt el teu blog!! Ara estava xafardejant una mica i me n'he adonat amb aquesta entrada que ja has cursat recursos i comunitats digitals. Sempre he volgut saber si és una assignatura a què cal dedicar molt de temps, ja que com a molt agarre dues per semestre i no vull atabalar-me amb la pròxima matrícula. Però per altra banda sona tan poc relacionada amb el disseny que si l'agarre a soles trobaré a faltar la part més de disseny :(
    Per cert, feia mil anys que no feia servir el blogspot, aquest és el meu pseudònim xDD
    Moltes gràcies per avançat i si necessites qualsevol cosa em dius!
    -Alberto

    ResponElimina
  2. Hola, Alberto, et responc més de dos anys tard, ja ho veus. NO TINC PERDÓ DE DÉU. T_T Com que quasi ningú comenta les publicacions que faig (i menys encara si són publicacions "antigues") i tinc l'autoestima per terra, no esperava rebre cap comentari més i vaig deixar de revisar el correu de Gmail i el recull de comentaris del blog... Em sap greu... Bé, suposo que amb el temps que fa ja deus haver cursat l'assignatura de Recom i ja deus tenir la resposta. Sí, Recursos i Comunitats Digitals és una assignatura bastant avorridota i poc creativa. El què se sol anomenar un "tostón" d'assignatura, vaja. Jo ara estic cursant Projecte 2 Disseny Editorial i he passat de dues assignatures per semestre a una de sola... Per reduir l'estrès... Però és possible que d'aquí a poc acabi reduint el semestre a 0 assignatures... Bye-bye, grau de la UOC.

    ResponElimina