dilluns, 5 de setembre del 2016

La Sonia i el Tomás es casen!

D'aquí a poc la Sonia i el Tomás es casen. Tots dos comparteixen l'amor per la cultura popular dels còmics, el cinema, les sèries, etc. Concretament, en Tomàs és un fanàtic de Les Tortugues Ninja i la Sonia podriem dir que és bastant fan del Detectiu Conan. Fa poc va ser el comiat de soltera d'ella i les amigues que hi vam participar li vam omplir una llibreta amb dedicatòries. Pensant, pensant i a corre-cuita la tarda-nit abans de la trobada, vaig decidir regalar-los aquesta vinyeta. Ella disfressada de núvia-tortuga ninja. I ell d'un personatge (el més vistós que vaig trobar) de Detectiu Conan, anomenat "Kaito Kid". Felicitats parella!

Retolador negre y aquarel·la

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies de nou per la dedicatòria, el dibuix i per tot!! Kaito Kid és de fet un dels secundaris més estimats per mi de Detectiu Conan, una mena de Lupin, o sigui que com ja t'han dit abans, l'has clavat! XD Li vaig ensenyar a la meva mare i també li ha agradat molt!! :D

    ResponElimina
  2. De res, ha estat un paler! I és una sort que t'agradi el personatge de Kaito Kid, no ho sabia, tot i que mentres el dibuixava desitjava que fos així. Em vaig imaginar que devia ser un personatge picaresc, un d'aquells secundaris que acaben agafant més protagonisme que els propis personatges principals, sempre caracteritzats per ser més plans.

    ResponElimina