dilluns, 16 de setembre del 2024

Urban Sketch: trobada de puntaires

Ahir diumenge va tenir lloc la primera trobada d'sketchers de la nova temporada. Aquest cop vam anar a dibuixar les puntaires que s'havien reunit a Vilafranca del Penedès, a la Rambla de Nostra Senyora, per tal de recaptar fons per a l'Associació CatELA, que lluita per la cura de les persones amb ELA (esclerosi lateral amiotròfica).

El dia va ser esplèndid: assolellat i amb una temperatura ambient molt agradable. Per la meva part, em va impressionar veure tantes puntaires juntes, i va ser un gaudi veure la quantitat de peces i dissenys diferents que cada una d'elles teixien.

El motiu de dibuixar les puntaires era temptador, ja que, en teoria, mentre van teixint, s'estan força quietes. En el meu cas, però, figura que triava per dibuixar, figura que s'aixecava i marxava, o me la tapaven o jo havia de marxar de la cadira que bonament havia manllevat. Vaig fer diversos intents fallits, fins que finalment vaig trobar una cadira lliure i vaig poder fer uns primers plans més detallats de puntaires sadurninenques concentrades en la seva feina. Gràcies, Montse i Carmen!






dijous, 12 de setembre del 2024

Al mal temps, bona cara

Finalment, ja han acabat les Fires i Festes d'aquest any, on la pluja hi ha fet acte de presència en bona mesura, obligant a prorrogar alguns actes. Ha estat, però, una bona pluja. D'aquella que és tranquil·la, que va mullant a poc a poc, que acarona i estova la terra, neteja els carrers i refresca agradablement l'ambient. Les plantes respiren alleugerides del patir dels últims temps. 

En l'esfera personal, no he pogut gaudir gens d'aquestes Fires a causa d'una tempesta interior molt més severa que la climatològica. Espero, però, que després de la malvestat torni a sortir el sol.


 Nota: dibuix del paraigua extret de Freepik.

dilluns, 2 de setembre del 2024

FIF24: posts d'Instagram

Per acabar el conjunt de publicacions relacionades amb les Fires i Festes d'aquest any, aquí us presento un conjunt d'imatges en proporció 1:1 per ser publicades a Instagram i que anuncien els actes festius més destacats.







Aquí us comparteixo unes primeres versions descartades pel client:












diumenge, 1 de setembre del 2024

FIF24: bàners

Partint del disseny del cartell també he desenvolupat bàners en diferents formats.

Bàner de 300x100 píxels

Bàner de 300x250 píxels

Bàner de 728x90 píxels

Bàner per premsa. 100,4x232,8 mm